ESPA

Σετ 3 μικρά κεριά Bergamotto di calabria, Basil&Mandarin, Velvet wood

44.50

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

  • Description

Description

Χειροποίητο κερί από 100% σόγια σε σετ από τρία άρωματα του ισπανικού οίκου Cereria Molla 1899. 100% βαμβακερό φυτίλι. Σε πολυτελή συσκευασία αποτελεί μία ιδανική πρόταση για δώρο.
Bergamotto di calabria. Η ολοζώντανη φρεσκάδα του Περγαμόντο από την Καλάβρια της Ιταλίας συνδυάζεται με την ζεστασιά του Mysore σανταλόξυλου. Νότες από κάρδαμο και λεμόνι σας ταξιδεύουν σε μεσογειακό νησί όλο τον χρόνο.
Basil&Mandarin. Ένα άρωμα που απογειώνει με μία αρμονία ενέργειας τον χώρο μας. Στο Basil & Mandarin μπλεκονται γλυκά οι βασικές νότες από λεμόνι, λαιμ και μανταρίνι, με αυτές από λευκό γιασεμί και τον πικάντικο χαρακτήρα του φρεσκοκομμένου βασιλικού.
Velvet wood. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός από πικάντικες και αρωματικές νότες που μπλέκονται με το άρωμα της λεβάντας. Το essense tobacco προσθέτει αρρενωπότητα, ενώ η βάση από βανίλια προσθέτει άνεση και οικειότητα στο άρωμα.

AMEA
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support