ESPA

Το να κάνετε μία παραγγελία από το cereriamolla.gr είναι μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ:

  • Μέσω του cereriamolla.gr: Μπορείτε να προσθέσετε κατ’ αρχάς τα προιόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε στο καλάθι αγορών σας και στην συνέχεια να προχωρήσετε στην αποστολή/ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ”. 
  • Μέσω τηλεφώνου: Κάντε την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα στο 2284052832.

ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 1100-1430

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1100-1430 & 1730-2030

  • Μέσω email: Κάντε την παραγγελία στέλνοντας ένα μήνυμα στο sales@cereriamolla.gr. Θα πρέπει να αναφέρετε τους κωδικούς (SKU) των προιόντων που έχετε επιλέξει καθώς και τις ποσότητες. Επίσης το ονοματεπώνυμο σας, στοιχεία αποστολής καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το cereriamolla.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της σε ημερομηνία αργότερα από 9 ημέρες.

AMEA
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support